Home Muškarac Misterija rešena: Ovi 10 stvari privlače žene više od fizičkog izgleda!

Misterija rešena: Ovi 10 stvari privlače žene više od fizičkog izgleda!

7923
0
SHARE
O muško – ženskim odnosima postoji nebrojeno mnogo mitova, a jedan od njih je svakako da je izgled muškarca ženama PRESUDAN! Nema nimalo sumnje da žene traže visokog, snažnog i zgodnog princa na belom konju, ali to ne znači da je ženama JEDINO to važno… Naprotiv!

Iako, dakle, zgodan muškarac može lakše da privuče ženski rod, postoji nebrojeno mnogo drugih karakteristika koje žene više privlače…

Predstavljamo vam listu od 10 takvih stvari:

7

10. Kada muškarac voli decu

To je stvar psihologije. Žena žele da se jednog dana osete kao ponosne majke, a muškarac koji voli decu, pravi je čovek za njih. Doduše, ovo pravilo važi samo u onim slučajevima kada i same žene vole decu.

Mislite da koristite sve mere opreza: Evo top mitova o začeću i neočekivanim načinima na koji žene mogu da zatrudne

09. Samopouzdanje

Jedna od ključnih osobina koju morate posedovati da biste bili privlačni ženama. Žene vole muškarce sa samopouzdanjem koji su sigurni u sebe i u svoju muškost. Oni znaju sami da donesu odluku i veoma su sigurni i borbeni u tome što rade, a ženama je to neverovatno seksi.

08. Sposobnost “slušanja”

Svaki muškarac zna da sluša, ali žene traže onog koji “sluša” ženu. Kada kažemo da muškarac sluša, to ne znaći da on treba da prati svaku komandu koja mu žena naredi. Žene traže savršenu komunikaciju sa muškarcima, a muškarac koji sluša savete, mišljenja i probleme svoje lepše polovine siguran je pobednik.