Home Horoskop Ljubavni horoskop: Osobine horoskopskih znakova važne za stabilnost i razumevanje u vezi

Ljubavni horoskop: Osobine horoskopskih znakova važne za stabilnost i razumevanje u vezi

798
0
SHARE

U svaku ljubavnu vezu važno je uložiti puno truda, vremena i razumevanja kako bi ona bila uspešna

Određene karakteristike horoskopskih znakova mogu predstavljati izazove za partnere. Donosimo najveće izazove i prepreke u ljubavnim vezama koji zavise od vašeg horoskopskog znaka.

OVAN
Nije nimalo loše to što žudite za svojom samostalnošću, no ta želja za slobodom može biti toliko jaka da ponekad utiče na vašu vezu i tada ostavljate utisak sebičnog partnera. Ako vam treba više slobode, onda to obavezno prvo i napomenite partneru.

BIK
Vrlo ste vezani uz svog partnera i obožavate biti u vezi. Ali vaše ponašanje prema partneru može izgledati vrlo nametljivo i “zagušljivo”. Malo prostora između vas dvoje zapravo će biti dobro za vezu i vaš partner će to ceniti.

BLIZANCI
Najveći izazov za Blizance je gubljenje interesa čim veza postane jako dobra. Naime, svaka duža veza ima elemente predvidljivosti i rutine što se može činiti dosadnim. Takođe, neki veliki događaj koji će poboljšati vezu može vas isto uplašiti.

Da li ste prebrzi ili prespori: Evo koliko traje seks kod većine parova, rezultati su neverovatni!

RAK
Emotivni ste i osjetljivi, što je odlična karakteristika prilikom povezivanja s partnerom. Međutim, te osobine mogu vrlo lako dovesti i do svađe. Ponekad ne znate razlučiti vlastite emocije od partnerovih što vas može zbuniti i učiniti pasivno-agresivnima.

LAV
Lavovi ne podnose promenu. Pogotovo vas zna biti strah kada je reč o velikim koracima u vezi poput zajedničkog života ili braka. Taj strah može izazvati probleme u vezi, stoga razmišljate o promeni kao o procesu, a ne kao o jednom velikom skoku i oslonite se na partnera.

DEVICA
Detalji su vam veoma bitni. Obožavate biti dobro organizovani te ste pomalo i perfekcionist. Upravo to zna loše uticati na vašu vezu jer često znate biti kritični prema partneru. Komunikacija je ključna, zajedno odredite šta vam je bitno, a nevažne sitnice zanemarite.

VAGA
Vaš najveći izazov je zavisnost, što je nuspojava Vagine prirodne želje da bude u vezi. Zbog toga se često previše žrtvujete i pravite kompromise koje ne želite. Prevelika popustljivost u vezi nije idealna. Budite iskreni i odlučni te recite partneru što od njega tražite.

ŠKORPIJA
Bez sumnje, najveća prepreka za Škorpije je poverenje. Želite sigurnost u vezi i poverenje vam je najbitnije te već intuicijski možete otkriti bilo kakvu obmanu ili prevaru. No, budite svesni da je to povezano i s vašim nesigurnostima s kojima se morate suočiti.

STRELAC
Reč je o još jednom znaku koji žudi za slobodom. Često se osećate sputano i ograničeno, ali to ne znači da treba da prekinete s partnerom ili zauvek ostanete sami. Kada vam bude potrebna mala udaljenost i vreme za sebe, popričajte s partnerom i on će sigurno razumeti vašu situaciju.

JARAC
Posvećeni ste svojoj karijeri i provodite puno vremena na poslu i s kolegama. To je odlično, ali isto tako može vašeg partnera učiniti ljubomornim. Ta dva dela života trebalo bi da spojite, a za to je presudna komunikacija. Podelite s partnerom kakav vam je bio dan na poslu i verovatno će se osećati manje zapostavljeno.

Od skoro su u vezi, a već smaraju: Ovakve parove ne volimo da vidimo

VODOLIJA
Uvek razmišljate unapred i to je jako dobar potez. No, stalna zamišljenost i razmišljanje mogu dovesti do emocionalne otuđenosti od vašeg partnera. Takav način razmišljanja za njega zna biti vrlo frustrirajuć. Biće vam zahvalan ako malo odmorite svoj um i usredsredite se na svoje srce.

RIBE
Volite pažnju i u vezi želite biti cenjeni. Uvek dajete sve od sebe i osećate se povređeno kada to vaš partner ne primeti. To se s vremenom pretvori u jedno veliko razočaranje i onda počnete preispitivati vezu. Komunicirajte s partnerom, podsetite ga na ono što radite, ali i vi obratite pažnju na ono što on radi u vezi i videćete da mu je itekako stalo do vas.

(Foto: Pixabay, Izvor: zadovoljna.hr)