Home Horoskop Ljubavni horoskop (od 26. marta do 2. aprila 2018. godine): Ovnove privlače...

Ljubavni horoskop (od 26. marta do 2. aprila 2018. godine): Ovnove privlače osobe koje su na položaju, zauzete Blizance varanje može skupo da košta

847
0
SHARE

Ribama u vezi je potrebno više zabave i razonode

Ovan
U narednom periodu nećete biti preterano emotivni. Mars koji aspektuje vaše sazvežđe, više voli status, ugled i slavu, a ne nežne osećaje, sentimentalnost i ljubav. Privlačiće vas partner koji je na položaju ili kojem se dive. Moguće je da kao par težite ispunjenju društvenih ambicija ili ostvarenju nekog zajedničkog cilja ili će vaša bolja polovica ostvariti uspeh u karijeri. Ovo je povoljan period za partnere koji žele da zajedno istražuju druge svetove u kulturološkom ili duhovnom smislu. Nemojte se iznenaditi ako vas privuče neko iz inostranstva. Može doći do raznih blokada da ostvarite komunikaciju sa osobom iz daljine.

Bik
Zvezde su vam naklonjene u ovom peridu, bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Ako ste slobodni, uživaćete u flertu, avanturama i lepim trenucima sa suprotnim polom, a romanse su tako izvesne tokom narednih dana. Čak i ako ste zauzeti, nećete morati da brinete o monotoniji u odnosu – vaš partner i vi ćete se ludo zabavljati, a jedino što će vam biti potrebno jeste – vi!

Ne možemo da ih ne volimo: Filmovi o zabranjenim ljubavima koji će nam uvek biti omiljeni

Blizanci
Inertni ste i nedovoljno aktivni na planu sređivanja svog emotivnog života ili odnosa sa partnerom. Previše se prepuštate situaciji, pa se lako može dogoditi da ishod bude sasvim suprotan od onog što suštinski želite i očekujete. Potrebna vam je odlučnost, da napravite prvi korak. Burna dešavanja u ljubavi donosi uticaj Venere i Marsa. Oni koji nisu u vezi biće u prilici da biraju između dve osobe. Zauzeti se mogu naći u nezgodnim situacijama te je poželjan oprez.

Rak
Kvalitet koji se gradi u ljubavnom odnosu, nastaje kroz dobru komunikaciju i razumevanje, a vaša sposobnost za komuniciranjem će u ovom periodu dostići vrhunac, zbog čega će vas partner verovatno još više voleti, poštovati i biti uz vas. Usled svega toga, trudiće se da vam udovolji i da vas sasvim razmazi. Sada možete da očekujete jedan na novi način romantičan period koji će vas iznenaditi svojom prijatnošču, i time da ćete otkriti da vam to posebno odgovara.

Lav
Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Osećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Na sreću, Vaš ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da preferirate harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara Vašem ukusu i afinitetima.

Njima je laž potpuno nepoznata: Ovo su 2 najiskrenija horoskopska znaka

Devica
Pred vama su dani intenzivnijeg društvenog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili društvenog mesta gde se nećete zateći. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćete naći nekog za svoju dušu ako ste još sami, ali vaše srce neće biti baš ispunjeno.

Vaga
Venera naglašava vašu potrebu za ispoljavanjem emocija, ali i potrebu partnera za većom bliskošću i pažnjom. Tokom ovog perioda biće naglašena potreba za izlascima, opuštanjem i zabavom. Ukoliko idete na poslovni put, očekujte da ćete i na raznim destinacijama privlačiti pažnju suprotnog pola. Postoji mogućnost da uđete u tajnu vezu sa partnerom koji je zauzet, ali zbog obilja novih mogućnosti, to vas neće dugo držati. Krajem ovog perioda će Merkur, planeta razuma potpuno ovladati poljem emotivnih i partnerskih odnosa. Ipak, Merkur previše analizira i kalkuliše, ali bez rezultata. Krajem ovog perioda moguće je da vaše emocije uzburka neka osoba iz prošlosti sa kojom ste se odavno razišli. Ako ne želite da sebi komplikujete život, radije odolite iskušenju.

Škorpion
U ljubavnom životu delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u velikom emotivnom zanosu mislite da je sve moguće ili lako. Osećate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umete da šarmirate okolinu, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja, da priželjkujete neobičnu i uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom, odgovorite na najlepši ljubavni izazov. Nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj.

Strelac
Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete biti viđeni na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami.

Bračni horoskop: Oni važe za dobre prijatelje, ali su najteže osobe za brak

Jarac
Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.

Vodolija
Možete očekivati kvalitetne ljubavne dane. Ako je zapelo između vas i partnera, sad ćete se oboje otvoriti i opet početi da nalazite zajednički jezik. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarljivo u poređenju s onim što je prošlo.

Ribe
Ako ste u vezi: Potrebno vam je više zabave i razonode. Potrudite se da motivišete voljenu osobu da vam se pridruži u osmišljavanju zajedničkog vremena. Već kasnije, nećete više imati vremena za zajedničke izlaske jer će doći na red druge sfere vašeg bračnog ili zajedničkog života, što će zahtevati posvećenost materijalnoj strani odnosa. U drugoj polovini ovog perioda bićete u mogućnosti da izdvojite sredstva za kupovinu nečeg novog za zajedničko domaćinstvo i porodicu. Počećete da uviđate vrednosti i prednosti kod vašeg partnera kada se radi o ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Vaše strasti će se pojačati, što vam je dobar signal da poboljšate i seksualni aspekt vaše veze.
Ako ste slobodni: Potrebno je da se oslobodite uticaja jedne osobe sa kojom ste imali vezu u prošlosti, a koja još uvek u vama budi nadu da će se možda jednog dana obnoviti. Ako budete stalno mislili na prošlost, propustićete da primetite jednu osobu u vašoj blizini koja pokazuje zainteresovanost za vas. To je neko ko je često u vašoj blizini, ponaša se predusretljivo, spremno da vam pruži uslugu, čak zna dobro šta vam je od usluga u ovom periodu zaista potrebno. Ta osoba nastoji da započne razgovor sa vama koji bi skrenuo ka privatnim temama. Prihvatite igru i predložite toj osobi opušten razgovor uz kafu. Ako vam se ne dopada fizički na prvi pogled, svakako će vas šarmirati njena elokventnost i intelignecija.

(Izvor: Astrolook, foto: Pixabay)