Home Horoskop Ljubavni horoskop (od 14. maja do 21. maja 2018. godine): Jarčevi bi...

Ljubavni horoskop (od 14. maja do 21. maja 2018. godine): Jarčevi bi trebalo da unesu više nežnosti i maštovitosti u svoj ljubavni odnos, Bikovi osobi koja im se dopada daju do znanja da priželjkuju neobičnu i uzbudljivu ljubavnu romansu

1475
0
SHARE

Ribe emotivni zanos u vama budi nove ideje, želite da se oprobate u drugačijim situacijama

OVAN
Sve češće u ljubavnom životu delujete zanosno i zadovoljno, prija Vam tretman koji dobijate u društvu voljene osobe. Želite da iskristališete svoja osećanja i da odredite svoja emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz Vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje Vaš ljubavni partner, unose osećanje bliskosti u Vaš zajednički život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U periodu od 12. aprila, očekuju Vas novi emotivni kontakti i neobična ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad čudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih osećanja ona gubi svoju vrednost i značenje.

BIK
U ljubavnom životu delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u velikom emotivnom zanosu mislite da je sve moguće ili lako. Osećate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umete da šarmirate okolinu, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete neobičnu i uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom, odgovorite na najlepši ljubavni izazov. Nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj.

BLIZANCI
Pričati o tome da nemate novih emotivnih prilika, bi prosto bilo smešno. U vašoj blizini i u komunikaciji sa vama su minimum dve osobe, sad – druga je stvar da li ste vi zainteresovani za njih ili ne. Vaša inicijativa i nije bila nešto naročita u prethodnom periodu, čak i ako postoje osobe koje vam se zaista dopadaju. U ovoj nedelji vas situacije ipak mogu pogurati u pravcu konkretnijih poteza. Ne zaboravite da je na samom kraju nedelje nova faza Meseca – to je vreme da se zaista krene put nekih novih emotivnih priča u vašim emotivnim i bračnim relacijama. Nemojte dozvoliti da vas bes i impulsivnost uvedu u neka ponašanja zbog kojih biste žalili kasnije. Poslušajte savete voljene osobe, koja je sada mnogo stabilnija. Zaboravite na nervozu i opustite se.

RAK
Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte da objašnjavate kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

LAV
Vaša strastvena energija skoro da ne poznaje granice. Posebno ste se posvetili usrećivanju svojih najdražih. Sa istom energijom rušićete sve prateće barijere i stvarati nove strategije. Podjednako ste dobri i u kreativnim poslovima i u tehnološkim izazovima. Pomalo ste agresivni, ali uvek dobronamerni. U ljubavi je vreme velikih strasti, a to je nešto što ne smete propustiti. Krajem ovog perioda poželećete da odputujete daleko od svakodnevice, a za događajima koji su na izmaku nećete se osvrtati

DEVICA
Neko Vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali Vi sumnjate u pozitivnu stranu nečije priče. Ne volite kada neko na Vas vrši psihološki pritisak i iritira Vas partnerovo ponašanje. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vaše emotivno nezadovoljstvo. U rešavanju ljubavnih dilema dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na različite zamke zajedničkog života. Ljubavnu romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne iskrenosti i razmene osećanja ona gubi svoju snagu i značenje. Razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na »ljubavne signale«.

VAGA
Vas će ove nedelje pratiti velika nervoza, teško ćete moći da izbegnete svađu sa partnerom i moguće je da će se neke veze ove nedelje definitivno okončati. U nekim situacijama ćete vi biti ti koji ćete sasuti partneru sve u lice i ostaviti ga, dok će nekima od vas partner saopštiti odluku o kojoj već neko vreme razmišlja i neprijatno ih iznenaditi. Naročito loši su utorak i dani vikenda. Slobodni pripadnici znaka i dalje imaju više sreće i za vikend mogu doživeti neobičan i lep susret.

ŠKORPIJA
Šarm i energičnost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže ili na dohvat vašeg srca.

STRELAC
Pred vama su dani intenzivnijeg društvenog života. Gotovo da neće biti značajnije zabave ili društvenog mesta gde se nećete zateći. U ovakvim okolnostima vrlo lako ćete naći nekog za svoju dušu ako ste još sami, ali vaše srce neće biti baš ispunjeno.

JARAC
Potajno Vas prati sumnja u nečiju emotivnu naklonost. Nije lako proveriti nečija osećanja, a da to ne izazove različite reakcije i moguće posledice. Nema potrebe da se opterećujete mislima koje Vas udaljavaju od voljene osobe ili od zajedničkih planova. Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih predrasuda u svom razmišljanju. Partner živi u uverenju da se razume bolje od Vas u niz različitih oblasti, što Vas dodatno iritira. Zbog različitih emotivnih žaoka koje trpite, povremeno delujete napeto u društvu prijatelja. Najbolji efekat u ljubavnom osvajanju i zadovoljstvo u susretima možete da osetite kroz neobične situacije ili mimo poznatih pravila ponašanja. Unesite više nežnosti i maštovitosti u svoj ljubavni odnos, po potrebi upotrebite svoje »ljubavne čari« i »tajne adute«.

VODOLIJA
Emotivni zanos u Vama budi nove ideje, želite da se oprobate u drugačijim situacijama. Umete da zablistate u nečijem društvu, potreban Vam je dobar podsticaj da izrazite svoje misli i osećanja. Ljubavna harmonija utiče na Vaše samopouzdanje i zanos. Vaša osećanja i strasti predstavljaju glavnu vodilju, tako da Vaš odgovor ili izbor zavisi od emotivnog impulsa koji u Vama pobuđuje bliska osoba. Odnos sa voljenom osobom ispunjava Vaše potrebe i ljubavna maštarenja. Prija Vam nečija blizina, pažnja ili potreba da Vam udovolji. U svom tipičnom maniru, učinite sve što je potrebno da usrećite blisku osobu. Važno je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom.

RIBE
Emotivni zanos u Vama budi nove ideje, želite da se oprobate u drugačijim situacijama. Umete da zablistate u nečijem društvu, potreban Vam je dobar podsticaj da izrazite svoje misli i osećanja. Ljubavna harmonija utiče na Vaše samopouzdanje i zanos. Vaša osećanja i strasti predstavljaju glavnu vodilju, tako da Vaš odgovor ili izbor zavisi od emotivnog impulsa koji u Vama pobuđuje bliska osoba. Odnos sa voljenom osobom ispunjava Vaše potrebe i ljubavna maštarenja. Prija Vam nečija blizina, pažnja ili potreba da Vam udovolji. U svom tipičnom maniru, učinite sve što je potrebno da usrećite blisku osobu. Važno je da izrazite svoju emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom.

(astrolook.com, Pixabay)