Home Horoskop Lav je prznica do smrti, Devica matoro gunđalo: Horoskop otkriva kakvi ćete...

Lav je prznica do smrti, Devica matoro gunđalo: Horoskop otkriva kakvi ćete biti u starosti!

922
0
SHARE

Za Jarce se s razlogom kaže: U mladosti starac, u starosti mladac

Karakteristike rođenih u pojedinim horoskopskim znacima su uglavnom određene položajem zvezda pri rođenju, ali postoje i neke promene u karakteru koje postaju izražajnije sa povećanjem godina života.

Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, ponekada se mogu pretvoriti u svoju suprotnost “pod stare dane”. Pročitajte kakvi ćete biti u periodu od rane mladosti do starosti.

Ovan

Mladi ovan je kao dete stalno u akciji, puno života, radoznalo i uvek spremno na nestašluke, ponekada i veoma opasne. Mogu naglo ući u brak ili ga večno izbegavati. Po prirodi su individualci i uvek će svojoj ženi ili mužu pripremati različita iznenađenja i uzbuđenja. S njima je život dinamičan i nikad dosadan.

U starosti će biti takođe vrlo aktivni, jedino ako ih bolest ne spreči. Teško da mogu da vode miran život, i ako im nedostaje aktivnosti ili uzbuđenja, mogu da postanu pravi gnjavatori. Ako mogu, do poslednjeg trenutka života baviće se sportom.

Bik

U mladosti su velike maze i šarmeri koji osvajaju okolinu. Ako odrastaju u blagostanju, veoma su srećni, ali ako odrastaju u siromaštvu, taj period će želeti da zaborave kao mučan. Brak sklapaju uglavnom iz ljubavi ili zbog materijalnih interesa. Novac im je važan kao i voljena osoba. Izbegavaće brak s osobom slabijeg materijalnog stanja. Vole da uživaju u životu.

U starosti će uživati ukoliko su se u životu obogatili. Ne vole da dele po svaku cenu. Ukoliko ostare u oskudici, mogu da postanu puni gorčine i nezadovoljstva.

Blizanci

U mladosti su srećni i ispunjeni ako su u stalnom pokretu i kontaktu sa što širim društvom. Uvek traže priliku da se istaknu i potvrde u svojoj okolini. Spretni su i uspešni u komuniciranju i zato im je uvek važno društvo. Teško ih je zaustaviti kada počnu da govore, obično ne zatvaraju usta.

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2