Home Horoskop Kako se ljube horoskopski znaci: Blizanci vole predigru, Lavovi kao na takmičenju,...

Kako se ljube horoskopski znaci: Blizanci vole predigru, Lavovi kao na takmičenju, a Škorpije strastveno

6661
0
SHARE

Ako ste u vezi sa nekim ovnom, pripremite se za vatromet

Svaki horoskopski znak se ljubi na drugačiji način, recimo škorpije vole da se ljube dugo i strasno, a blizanci vole lagano i nežno.

Iako vam neko savršeno odgovara kada je u pitanju ljubljenje, to ne znači da ćete imati savršenu vezu i da ćete se venčati, ali je zabavno vežbati. Pogledajte kako se ljubi koji horoskopski znak i izaberite onaj koji je baš po vašoj meri.

OVAN

Energični i snažni, ovnovi su vođeni planetom Mars, a ako nešto Mars zna, to je kako da podigne temperature. Ovnovi umeju da kanališu svu tu neverovatnu energiju u jedan vrući poljubac. Ovaj znak doživljava ljubljenje kao i sve ostalo- vrlo impulsivno. Ako ste u vezi sa nekim ovnom, pripremite se za vatromet.

BIK

Lagano, senzualno i čvrsto, to je bik, a baš zato im i veze traju mnogo duže nego ostalim znacima. Drugi razlog je njihovo čulo dodira- način na koji vas bik dodiruje po ruci tačno po kazuje da se sprema da vas poljubi. Sa bikovima samo romantika.

BLIZANCI

Ako ste zanimljivi i veseli, vi ste prava mera za blizance. Ali, prvo morate da privučete njihovu pažnju. Proces izgleda ovako: prvo ga pogledajte, pa mu namignite ili se nasmešite, zatim mu recite nešto duhovito i šarmantno. Blizanci vole ljude koji umeju da održavaju konverzaciju. I za kraj ide poljubaac. Ako ste brzi, seksi i zabavni, blizanac će želeti još. A, ako vas odbiju, to je to, znajte da ste uprskali stvar.

RAK

Rakovi su topli i brutalno iskreni. Rakovi vole dom i porodičnu atmosferu. Kada se ljubi, rak je topao i divan i verovatno se nećete sa njim zaustaviti na samo jednom poljupcu.

LAV

Sa lavovima se uvek osećate kao da ste na takmičenju “ko će osvojiti neženju”. Ako vam se dopada neki lav, znajte da sigurno niste jedini u redu za poljubac. Pobedićete samo ako se maksimalno potrudite i pokažete svoja osećanja. Vrlo jednostavno.

DEVICA

Device mrze prljavštinu, neorganizovanost i haotično orkuženje, tako da se potrudite da budete potpuno savršeni da bi devica mogla da se opusti i da vas poljubi. Pomerite se u stranu na žurki gde možete da budete sami. Potrudite se da poljubac bude nežan i čist. Sačuvajte strastveno razmenjivanje pljuvačke za neki drugi put.

VAGA

Vage su jedan od najromantičnijih znakova zodijaka. Oni žive da zadovolje druge. Caka je u tome što isto očekuju zauzvrat. Ako ste osoba koja se maksimalno posvećuje partneru, vaga je idealan izbor za vas, još ako mu pokažete da želite vezu sa njim, definitivno je vaš. Izađite na romantičan sastanak i onda mu pružite najromantičniji i najstrastveniji poljubac ikada. Dobra vest je da će vam uzvratiti istom merom.

ŠKORPIJA

Postoji jedna reč koja opisuje škorpiju u bilo koje doba dana ili noći- strast. Škorpije svemu pristupaju sa puno strasti. Zato, možete samo da zamislite šta se desi kada stanu lice u lice sa osobom koja im se dopada. Škorpija ne može da vas ne poljubi. I naravno, sećaćete se tog poljupca mnogo, mnogo godina.

STRELAC

Strelčevi uvek žele više, pogotovo kad su u pitanju poljupci. Zato, ako želite da vas poljubi neki strelac, znajte da to neće biti teško. Ali se potrudite da bude nezaboravno, jer ćete imati brojne suparnice. Da biste očuvali pažnju strelca, bitno je da se ljubite sa njim i to stalno!

JARAC

Jarčevi mogu biti jako teški kada je u pitanju romansa, ali nije baš ni nemoguća misija. Jedino će vam trebati čelični živci i puno strpljenja da to ostvarite. Morate dugo vremena da pripremate teren pre nego što krenete u akciju, ali biće vredno truda. Neka vaš poljubac bude elegantan, prefinjen i seksi.

VODOLIJA

Vodolije su ekscentrične i ponosne na to, ali su vrlo neupadljive kada je u pitanju romantika. Iako to neće priznati, vodolije se ne vezuju sve dok ne naiđe “onaj pravi”. To možete biti i vi, u zavisnosti od toga kako ih ljubite. Vodolije vole iznenadne, strasne i drugačije poljupce. Ako ste za izazov, priđite im, pogledajte ih prodorno u oči i krenite!

RIBE

U umu riba, prvi korak ka odluci da li da vam dozvole da im se približite ili ne zavisi od toga da li im je prijatno u vašem prisustvu. To neretko ima veze sa tim kako mirišete, bez šale. Zato, pre nego što priđete ribama, dobro se naparfemišite, ali ne prenapadno. Neka poljubac bude nežan i mek i polako uplovite u romansu sa ovim vrlo osetljivim i romantičnim znakom.

(Izvor: ŽenaBlic, Foto: Pixabay)