Home Horoskop Kako izgleda kada su dva ista horoskopska znaka u vezi: Rakovi su...

Kako izgleda kada su dva ista horoskopska znaka u vezi: Rakovi su kompaktabilni, Vage harmonične, a Ovnovi prevrtljivi

1135
0
SHARE
Mesečni horoskop za decembar 2019. godine: Bikovi moraju da spreče širenje loših glasova, Rakove očekuje komplikacije zbog poslovne-finansijske procene
Mesečni horoskop za decembar 2019. godine: Bikovi moraju da spreče širenje loših glasova, Rakove očekuje komplikacije zbog poslovne-finansijske procene

Kada upoznajete novog partnera jedno od prvih pitanja sigurno je vezano za horoskopski znak

Jednom kada nam se neko svidi odmah guglamo horoskopski znak i čitamo šta je to što trebamo da znamo i očekujemo od našeg partera na osnovu njegovog mesta među zvezdama.

Neki horoskopski znaci su izuzetno kompatibilni dok su drugi odrične suprotnosti. To opet ne znači da vam je veza predodređena za propast ili uspeh, ali verujte da ima i te kakvog uticaja.

Ukoliko se zabavljate sa nekim ko je isti horoskopski znak kao i vi može da bude zanimljivo, jer partner može da bude kao vaš odraz u ogledalu i da vam bude najbolji odraz vas samih. Ono što vas nervira kod vas, može da bude isto to što će vam smetati kod partnera, a oboje imate iste instinkte. S obzirom da možete da imate slična interesovanja i ciljeve, vaš zajednički život biće poput života u ogledalu.

Neki od znakova su kompatibilniji zajedno od drugih. To je slučaj sa Rakom. Oba partnera u ovoj vezi se trude da bolje upoznaju jedno drugo, razvijaju emotivnu intimnost i puštaju nekoga unutar njihove tvrde ljušture. Bikovi se takođe odlično razumeju sa drugim Bikovima ali samo ako su oba liberalni. U slučaju da je jedan od partnera konzervativan ili tvrdoglav onda je ovo samo početak veoma teškim dana.

NASTAVAK TEKSTA PRIČITAJTE NA STRANI BROJ 2