Home Muškarac Kako da znate da li ste vrhunski ljubavnici u krevetu: Ako imate...

Kako da znate da li ste vrhunski ljubavnici u krevetu: Ako imate ovih 7 osobina, onda sa vama nema greške

911
0
SHARE

Ne morate znati na desetine poza iz Kamasutre da biste bili izvrsni u krevetu – dovoljno je da imate neke od ovih osobina. Što više, to bolje…

Ne osuđujete

Bilo da je u pitanju slušanje partnerovih fantazija ili uživanje u sopstvenim, otvorenost za različite predloge i opcije jedna je od karakteristika koja dame čini neodoljivim u očima muškaraca. Imajte uvek na umu da je u pitanju mašta i da niko ne kaže da ono što vam je partner otkrio morate ikada da učinite. Jednostavno saslušajte šta ima da kaže – može se desiti da čujete veoma interesantne stvari.

Šta znače zvuci koje muškarac ispušta tokom seksa: Svaki uzdah otkriva po jednu njegovu tajnu!

Inovativni ste

Neko vidi naslon na trosedu, vi vidite odlično mesto za isprobavanje nekih poza. Neko vidi brushalter, vi vidite odlično sredstvo za vezivanje. Budite krativni i učinite bilo šta zanimljivije od uobičajenih seksualnih aktivnosti.

Umete da stavite potrebe drugih ljudi iznad svojih potreba

Naravno, ne mislimo da treba da zanemarite svoje potrebe, već da snažna i nesebična želja da zadovoljite partnera može da deluje prilično uzbuđujuće na njega. Budite sigurni da nijedan ovakav akt ljubaznosti neće proći neprimećeno.

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA STRANI BROJ 2