Home Showbiz Ivana učestvovala u trojci sa biznismenom i njegovom ženom, a onda pronađena...

Ivana učestvovala u trojci sa biznismenom i njegovom ženom, a onda pronađena mrtva: Nesrećan slučaj ili ubistvo?

1552
0
SHARE
Instagram

Devojka (18) pala je sa 20. sprata zgrade posle intimnih odnosa sa tajkunom i njegovom suprugom u Kuala Lumpuru.

Sumnjive okolnosti smrti. Da li je u pitanju ubistvo ili strašna nesreća?

Svetska štampa danas se bavi okolnostima smrti mlade manekenke Ivane Smit, holandske državljanke, koja je tragično stradala u decembru prošle godine, posle pada sa zgrade u kojoj stanuje kontroverzni američki tajkun koji je bogatstvo zgrnuo na kriptovalutama.

Ulje na vatru u istrazi smrti mlade manekenke koja je gola otišla u smrt, dolile su izjave bivšeg britanskog policajca i tv zvezde Marka Vilijamsa Tomasa koji je i ranije učestvovao u raskrinkavanju zamaskiranih zločina.

On je u saradnji sa britanskim advokatom Dejvidom Velsom otputovao u Kuala Lumpur i pokrenuo istragu koju je platila porodica stradale devojke.

Prošle nedelje, Vels je izdao saopštenje za javnost u kom se kaže: “Smrt modela nije bila slučajna…Nema nikakve dileme, u Velikoj Britaniji Ivanina smrt bila bi tretirana kao ubistvo”.

Ocean air salty hair 🌊 mid week vibes 🌴💕#shoot #bikini #kualalumpur #beachvibes #model

Објава коју дели Ivana Smit (@ivana_smit) дана

Ali, da li je tako?

Zna se da su Ivanu poslednju živi videli osumnjičeni Aleks Džonson (44) i njegova supruga, poreklom iz Kazahstana, po imenu Luna (31).

Prošle nedelje oni su dali svoj prvi intervju Dejli mejlu.

Prema mnogima – njihova priča je veoma šokantna…Priznali su da su oboje imali seks sa Ivanom nedeljama pre nesreće, kao i da su svo troje imali odnos neposredno pre njene smrti.

Takođe su priznali da su svi bili pijani tokom odnosa, a da je Ivana

bila i pod uticajem droga. Ipak, negiraju da imaju bilo kakvu vezu sa njenom smrću i ističu da je u pitanju bila samo strašna nesreća, što je i potvrdila malezijska policija.

“Ovaj slučaj je pravi primer kako lažne vesti mogu da unište ljude”, tvdi Aleks.

Kaže da mu je od trenutka kada su objavljene informacije o sumnjivim okolnostima smrti mlade manekenke stiglo dosta pretnji smrću, a neko je, kaže, pokušao i da otme njegovu petogodišnju ćerku.

“Neko je pozvao dadilju naše kćerke Mahu i predstavio se kao Lunin otac…Rekao je da će on doći po dete u vrtić. Lunin otac umro je pre nego što se naša kći rodila”, rekao je Aleks.

Kaže i da on i supruga nikada ne bi iznosili detalje o privatnom životu u javnost, ali da su sada na to prinuđeni.

Inače, par se sa mladom manekenkom upoznao prošle godine za noć veštica u noćnom klubu u Kuala Lumpuru. Aleks je radio za firmu iz oblasti kriptovaluta po imenu Everus od početka 2017., a živi u Maleziji čitavu deceniju. Sa Lunom je u vezi od 2010. godine.

Par je upoznao mladu Ivanu i od novembra 2017. godine bili su u vezi.

Kritične noći, kada je devojka stradala, svi su bili pod dejstvom alkohola i vodili ljubav. Luna tvrdi da je zaspala sa mužem u postelji i da je kada se probudila u kuhinji zatekla samo pobacanu garderobu i stvari nesrećne devojke, ali da nje nigde nije bilo.

“Mislila sam da se samo presvukla, da je uzela neke od mojih stvari i otišla na snimanje”, priča Luna i dodaje da se tada vratila u krevet i nastavila da spava.

U pet poslepodne Lunu i Aleksa probudila je policija. Telo nesrećne devojke nađeno je na nastrešnici terase stana na šestom spratu zgrade.

Džonsonovi su tada i uhapšeni, proveli su dve nedelje u pritvoru, ali su iz njega oslobođeni bez ikakvih optužbi. Obdukacija je pokazala da je Ivana koristila kokain i alkohol, kao i ekstazi.

Policija je smrt proglasila nesrećnim slučajem. Posle dolaska njenih roditelja u Maleziju, istraga je ponovo pokrenuta.

Njeno telo dopremljeno je u Holandiju, urađena je ponovna obdukcija i otkrivene su sumnjive modrice na jednoj ruci i potiljku koji su nastali pre smrti.