Home Vesti I to je moguće: Uz pomoć trenažera za trbušnjake doživela vrhunac u...

I to je moguće: Uz pomoć trenažera za trbušnjake doživela vrhunac u teretani

818
0
SHARE

Nije tajna da se orgazam može postići tokom vežbanja, a 27-godišnja radio-voditeljka Poli Harding iz Australije rešila je javno da progovori o svom neobičnom iskustvu

Poli Harding je u radio emisiji “KIIS breakfast show” otkrila kako je izgledao orgazam tokom serije izvođenja vežbi, u kojima joj je pomogao njen fitnes trener.

Kako kaže, vežbala je uz pomoć trenažera za trbušnjake (ab roler) koji je izazvao nezgodan incident.

“Nešto mi se desilo juče, što mi se nikada ranije nije desilo u teretani. Tokom izvođenja vežbe doživela sam vrhunac. Jako mi je neprijatno o tome da pričam”, započela je svoju ispovest.

Poli objašnjava da je koristila novu spravu u teretani kada je odjednom osetila da će nešto čudno da se dogodi, i to ispred njenog ličnog trenera.

“Trebalo je 15 puta da ponovim vežbu. Negde na 10. ponavljanju sam osetila da se preznajem i da će se to desiti. Pomislila sam…ako uradim 11. put… ali nisam želela da izgledam slabo i nisam želela da stanem. Nastavila sam i onda odjednom…. Morala sam da se pravim da se ništa nije desilo”, sramežljivo je ispričala ova žena.

Prema rečima Debi Herbenik, profesorke sa Univerziteta u Indijani iz oblasti javnog zdravlja, najmanje 10 odsto ljudi – bez obzira na godine, pol ili fizičku spretnost, doživi orgazam dok vežba.

(Twitter)