Home Horoskop Horoskopski znak sve otkriva: Ove stvari muškarci ne podnose kod žena

Horoskopski znak sve otkriva: Ove stvari muškarci ne podnose kod žena

3259
0
SHARE

Bik ne voli nepredvidive, Strelčevi ih obožavaju, dok Vodolijama na živce idu konzervativne žene

Ako ste među onima koji ne veruju u horoskop, ali veruju u karakterne podele prema horoskopskom znaku, ne bi bilo loše da bacite pogled na ovu podelu. Možda budete i prijatno iznenađeni.
horoscope-639126_640
 Ovan
Muškarac u ovom znaku ne podnosi nesigurne žene. Ovan želi nekoga ko će mu se suprostaviti, a ako žena svaki put pogne glavu kad dođe do neslaganja, ovnu će jako brzo postati dosadno.
Bik
Bikovi vole sigurnost i stabilnost, zato će muškarac u ovom znaku loše reagovati na žene koje su nepredvidive. Žena koja se stalno predomišlja i s kojom nikad ne zna na čemu je njegova je noćna mora.
Blizanci
Komunikacija je za ovaj znak najvažnija stvar, zato ćutljive žene koje ne znaju s rečima u očima blizanca jednostavno neće proći.
Rak
Za ovaj je znak poznato da je vrlo emotivan, a shodno tome, muškarac rak će reagovati loše na ženu koja ne pokazuje osećanja. Bilo da je samo zatvorena ili sasvim bezosećajna i sklona kritikovanju, rak će takvu ženu zameniti nekom sličnijom sebi.
horoscope-639123_640
 Lav
Lavovi žude za pažnjom, i iako će na početku pokušati da osvoje ženu koja je ne pruža, vremenom će im upravo takva žena postati odbojna. Ako ne shvataš zbog čega je on genijalan, onda ga ne zaslužuješ.
Devica
Ovaj znak puno značaja daje čistoći. Ako ti je svejedno što ti je auto neuredan i misliš da je puno važnije živeti punim plućima nego brinuti o čistoći svog stana, muškarac devica nikako nije za tebe.
Vaga
Vage žele mir i harmoniju, zbog čega su sklone izbegavanju svađa i konfrontacija. Žena koja voli da se izbori za svoje mišljenje i nema problem s podizanjem glasa definitivno nije za ovaj znak.
Škorpija
Škorpija iznad svega ceni istinu, a jednom kad uhvati osobu u laži, nema šanse da pređe preko toga. Žene koje muljaju i nisu baš sasvim iskrene jako idu na živce škorpiji.
Strelac
Skloni avanturi i rizicima, strelci jednostavno ne vole žene koje igraju na sigurno. Žena koja će radije ostati kod kuće ispod toplog ćebeta i gledati film možda je idealna za neki drugi, smireniji znak, ali strelac za takvu ne želi ni da čuje.
Jarac
Jarac kod žena jako ceni kada su dobre s novcem. Žena koja je uvek u minusu i pozajmljuje novac jako će ići na živce jarcu koji nikada neće shvatiti potrebu za još jednim cipelama.
Vodolija
Veoma su im privlačne liberalne žene otvorene za nova iskustva i nove ljude, a one konzervativne im neizmerno idu na živce.
Ribe
Sebičnost je za ribe najgora karakteristika, pa će muškarac riba pobeći glavom bez obzira ako oseti da je žena takva.
(Foto: Pixabay)