Home Horoskop HOROSKOP ZA 7. SEPTEMBAR 2018. GODINE: Device nema razloga za preteranu zabrinutost,...

HOROSKOP ZA 7. SEPTEMBAR 2018. GODINE: Device nema razloga za preteranu zabrinutost, Vage ne nadmudrujete se sa bliskom osobom

1633
0
SHARE

Ribe nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi

Ovan
Ljubav: Ukoliko Vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine.
Posao: Nerazumevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju. Pokažite više toleranicije.
Zdravlje: Prijaće Vam iskreni razgovor i poveravanje, opustite se.

Bik
Ljubav: Ponekad je teško podvući jasnu crtu ili postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija.
Posao: Završite započeti posao u predviđenom roku, prepustite drugima da se dokazuju u suviše izazovnim ili novim situacijama.
Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Blizanci
Ljubav: Brinete zbog ljubavnih dilema, imate loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Delujete nepoverljivo i oprezno.
Posao: Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumeva drugačiji model ponašanja.
Zdravlje: Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.

Rak
Ljubav: Partner izražava sumnju u Vašu priču, razmislite koliko ste sami odgovorni za sadašnju situaciju.
Posao: Odlučite sami gde se nalazi granica pristojnog ponašanja i poverenja koje treba da opravdate.
Zdravlje: Prijaće Vam kreativna izolacija i više sati zdravog sna.

Lav
Ljubav: Izbegavajte rivalske odnose ili iznenadne izlive ljubomore u susretu sa bliskom osobom. Neko utiče na Vaše raspoloženje.
Posao: Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima dobro rešenje pod uslovom da prihvatite nečiji savet i pozitivan uticaj.
Zdravlje: Prijaće Vam odmor ili relaksacija.

Devica
Ljubav: Teško Vam je da mirno prihvatite nečiji odgovor, lagano gubite nadu u srećan završetak ljubavne epizode kroz koju prolazite.
Posao: Nalazite se u neobičnoj situaciji, stoga izbegavajte afektivno ponašanje pred saradnicima i zatražite nečiju podršku.
Zdravlje: Nema razloga za preteranu zabrinutost, opustite se.

Vaga
Ljubav: Važno je da partner izražava dobru volju i spremnost da Vam ugodi. Nema razloga da se nadmudrujete sa bliskom osobom.
Posao: Vama velike reči ne znače mnogo. Ipak, pokazaće se da je iznenadna sreća na Vašoj strani onda kada to najmanje očekujete.
Zdravlje: Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju, prijaće Vam omiljena zabava.

Škorpion
Ljubav: Imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg samovoljnog ponašanja ili ćudljivosti. Neko ne ispunjava Vaša emotivna očekivanja.
Posao: Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima.
Zdravlje: Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima, potrebno Vam je psihološko olakšanje.

Strelac
Ljubav:
Partner deluje arogantno ili neiskreno u svojim obe’anjima, a to Vas odbija i dodatno brine.
Posao:
Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savet. Izbegavajte situacije koje prevazilaze Vaše praktično iskustvo.
Zdravlje:
Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivno raspoloženje.

Jarac
Ljubav: Brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da Vam poverava svoje misli ili ono što oseća.
Posao: Bez obzira na Vasu snalažljivost, postoje stvari koje se ne uklapaju u Vašu početnu procenu.
Zdravlje: Nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Vodolija
Ljubav: Smišljate način da privučete nečiju pažnju, ali Vaša ljubavna taktika prolazi bez odjeka. Budite dovoljno maštoviti.
Posao: Sve što činite sa pozitivnom tendencijom ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da primenjujete oprobane recepte.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe
Ljubav: Priuštite sebi neki poseban užitak i zadovoljstvo. Prijaće Vam emotivni susret ili romantična zabava u odabranom društvu.
Posao: Vas poslovno-finansijski uspeh proizilazi iz dobro osmišljenih planova i preciznih poteza. Dokažite svoje sposobnosti na delu.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

(astrolook.com, Pixabay)