Home Horoskop HOROSKOP ZA 27. JUL 2018. GODINE: Ovnovi prijaće vam boravak u prirodi...

HOROSKOP ZA 27. JUL 2018. GODINE: Ovnovi prijaće vam boravak u prirodi ili rekreacija, Blizanci nema razloga da se ponašate suviše suzdržano u nečijem društvu

2108
0
SHARE

Jarčevi važno je da sačuvate zdrav razum i prisebnost duha

Ovan
Ljubav: Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju Vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
Posao: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima.
Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili rekreacija.

Bik
Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.
Posao: Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere.
Zdravlje: Prijaće Vam letnja dijeta i vitaminska ishrana.

Blizanci
Ljubav: Nema razloga da se ponašate suviše suzdržano u nečijem društvu. Postoji način da obradujete i usrećite voljenu osobu.
Posao: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i imate istančan sluh za procenu dobrih poslovnih ideja ili mogućnosti.
Zdravlje: Važno je da ulepšate svoje raspoloženje i zajedničko zadovoljstvo.

Rak
Ljubav: Nedostaje Vam nečije prisustvo ili emotivni podsticaj. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje Vas udaljavaju od voljene osobe.
Posao: Važno je da se dobro organizujete i poštujete dogovore u predviđenom roku. Biće teško, ali uspećete.
Zdravlje: Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Lav
Ljubav: Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu, postoje stvari koje se uočavaju tek sa određene distance.
Posao: Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni.
Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas iscrpljuju.

Devica
Ljubav: Ponekad je nužno upotrebiti neku »tajnu formulu« ili »malu šifru«, koja donosi sreću, dobitak i zadovoljstvo.
Posao: Ono što je za nekog nemoguće, za Vas postaje moguće, ali o tome ne treba glasno pričati.
Zdravlje: Potrudite se da uskladite želje i interesovanja.

Vaga
Ljubav: Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za zabrinutost.
Posao: Nalazite se u dobroj prilici da povlačite paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru poslovnih tema i ciljeva.
Zdravlje: Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Škorpion
Ljubav: Skloni ste preterivanju u svojim zahtevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoj režim.
Posao: Delujete dekocentrisano, jer Vas neko indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere.
Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Strelac
Ljubav: Delujete nezadovoljno, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja ili emotivne ćudljivosti.
Posao: Vaš poslovni domet ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni Vaši saradnici ne mogu da se pohvale dobrim rezultatima.
Zdravlje: Izbegavajte varijantu osamljivanja, prijaće Vam izlazak i šetnja.

Jarac
Ljubav: Vašu pažnju zaokupljaju neobične situacije, nečija pojava ili laskavi komplimenti. Ali, neko Vas lovi u svoju »ljubavnu mrežu«.
Posao: Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao logičan sled događaja ili povod da promenite svoju taktiku.
Zdravlje: Važno je da sačuvate zdrav razum i prisebnost duha.

Vodolija
Ljubav: Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls, da osetite veliki emotivni zanos koji Vas približava dragoj osobi.
Posao: Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji Vam novi »dobitak« i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Ribe
Ljubav: Partner ima različite primedbe na Vaše ponašanje, čak ni Vaše opravdanje ne deluje dovoljno ubedljivo. Uslišite nečiju molbu.
Posao: Nalazite se u nezahvalnoj poziciji. Vaš gubitak ilustruje trenutno stanje na poslovnoj sceni, ne treba da se opterećujete negativnim mislima.
Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

(astrolook.com, Pixabay)