Home Horoskop HOROSKOP ZA 14. JUL 2018. GODINE: Lavovi propuštenu priliku ne treba posmatrati...

HOROSKOP ZA 14. JUL 2018. GODINE: Lavovi propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, Blizanci usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu

2061
0
SHARE

Ribe opustite se uz neku omiljenu zabavu, prijaće vam relaksacija

Ovan
Ljubav: Razmislite na koji način treba da šarmirate ili odobrovoljite partnera.
Posao: Nove komplikacije proizilaze iz zajedničkog pokušaja da se napravi pravilna deoba poslovnih, materijalnih ili finansijskih interesa.
Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam susret, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik
Ljubav: Partner deluje nezadovoljno i mrzovoljno komentariše Vaše zahteve. Priželjkujete više nego što je moguće.
Posao: Dogovor sa jednom osobom Vas obavezuje na strogu diskreciju. Ali, Vi odbijate sporednu ulogu u poslovnoj saradnji.
Zdravlje: Izbegavajte različite vidove preterivanja.

Blizanci
Ljubav: Očekuje Vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom. Budite dovoljno maštoviti i inspirativni u svakom pogledu.
Posao: Potrebno je da se pravilno organizujete, pokažite promišljenost i upotrebite pouzdane kriterijume pri izboru bliskih saradnika.
Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Rak
Ljubav: Osećate da Vam neko uskračuje mogućnost emotivnog zadovoljstva. Partner deluje odsutno ili nezainteresovano za Vaše ideje.
Posao: Imate dobru procenu o poslovnim prilikama. Umete da nametnete svoje mišljenje, ali ne želite da se zaustavite na sadašnjoj poziciji.
Zdravlje: U iskrenom razgovoru možete da olakšate svoju savest.

Lav
Ljubav: Za razliku od partnera, Vi imate drugačija merila vrednosti i jasne ciljeve. Ne dozvoljavate nikakvo odstupanje od zajedničkih planova.
Posao: Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao poslovno-finansijski gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće planove.
Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija u večernjim satima.

Devica
Ljubav: U emotivnom smislu, sve više Vam nedostaje nečije prisustvo ili pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja.
Posao: Neko Vas na indirektan način kažnjava, ali Vi prećutno ili smišljeno pristajete na takav poslovni odnos.
Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Vaga
Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja Vas inspiriše. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.
Posao: Pogađa Vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.
Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće Vam više sati zdravog sna.

Škorpion
Ljubav: Upotrebite neke skrivene adute u društvu osobe koja Vam se dopada. Nemojte propustiti svoju priliku.
Posao: Osoba koja Vas podstiče na optimizam u razmišljanju ili na kreativno raspoloženje, zasulužuje Vašu naklonost i poverenje.
Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju.

Strelac
Ljubav: Osoba koja privlači Vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa oprobanim manirima.
Posao: Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom obećava obostranu korist ili poslovni dobitak. Zadržite optimizam.
Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, opustite se.

Jarac
Ljubav: Sačuvajte samokontrolu, bolje je da ne provocirate partnera na uzajamno dokazivanje. Stvari lako mogu da izmaknu kontroli.
Posao: Potrebno je da pravilno sagledate različite aspekte događaja na poslovnoj sceni i svoju ulogu ili mogućnosti koje imate.
Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Vodolija
Ljubav: Nemate dovoljno strpljenja da razrešite različite nesporazume. Iritira Vas saznanje o planovima koje ima bliska osoba.
Posao: To što Vas neko kritikuje predstavlja dodatnu temu za razmišljanje, ali ne i povod za novi sukob u odnosu sa saradnicima.
Zdravlje: Posvetite pažnju nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Ribe
Ljubav: Uporno pokušavate da promenite partnerovo mišljenje, ali nailazite na znake odbijanja ili na jasno negodovanje.
Posao: Neko iznenada kritikuje Vaš način rada. Dobro razmislite o svemu, nema potrebe da reagujete sujetno na različite komentare.
Zdravlje: Opustite se uz neku omiljenu zabavu, prijaće Vam relaksacija.

(astrolook.com, Pixabay)