Home Vesti Gde je dozvoljena akcija samo u mraku, šta ako vas uhvate u...

Gde je dozvoljena akcija samo u mraku, šta ako vas uhvate u krevetu s tuđom ženom: 12 seksualnih prekršaja koji vas vode u zatvor

1028
0
SHARE

Ako smatrate da bi akrobacije koje neki ljudi izvode van kreveta trebalo da budu zakonom zabranjene, verujte da možda negde već jesu

Od upaljenog svetla do seksualnih igračaka, širom sveta se možete naći iza rešetaka zbog stvari za koje ste bili sigurni da su samo bezopasna zabava. Proverite u kojim su državama neki od seksualnih užitaka – kažnjivi.

Ujedinjeni Arapski Emirati

U Dubaiju će vas bilo kakvo javno pokazivanje emocija, čak i poljubac u obraz, koštati 10 dana u zatvoru. Oboje.

Urugvaj

Ako vas uhvate u krevetu s tuđom ženom, zakon dopušta njenom mužu da vas oboje ubije. Ili vas kastrira, a njoj odseče nos.

Juta

Kao i u većini zemalja ilegalno je ženiti blisku rodbinu… Ali ovde – samo pre starosti od 65 godina (ili 55, ako se dokaže da su obe strane neplodne).

Španija

U svakom slučaju sigurnije vam je da popijete koktel “Sex On The Beach”, nego da ga praktikujete. U Španiji su igrice na plaži zabranjene i mogu vas koštati i do 75.000 evra.

Teksas

Možete posedovati maksimalno šest vibratora – fioka puna igračkica smatra se prekršajem, koji će vas koštati do 4.000 dolara i/ili zatvorske kazne do jedne godine.

London 

Seks na parkiranom motorciklu!? Ne-ne… Isto tako, ne nudite seks nepoznatim ženama, jer će vas to odvesti direktno u zatvor, a možete očekivati i kaznu od 250 dolara.

Flint, Mičigen

Preniskim nošenjem pantalona, gde je pogledima izloženo vaše donje rublje, zaradićete stotinjak dana zatvora i novčanu kaznu od 500 dolara.

Švedska

U kabinama za fotografisanje zabranjeno je slikanje celog tela, ali do struka, čak i u toplesu – nema problema.

Kalifornija

Protivzakonito je da bilo koji od partnera doživi orgazam pre drugog – za vreme predigre. Savršen izgovor da se predigra preskoči i odmah bacite na posao.

Mađarska

U Budimpešti je seks dozvoljen samo u mraku. Čak i u vašem domu, sa sopstvenom suprugom.

Virdžinija

Ne varajte. Preljuba će vam osim gneva prezrene žene doneti i kaznu od 250 dolara.

I za kraj, nešto sasvim bolesno…

Luizijana

Nekrofilija je – legalna.

(Foto: Pixabay)