Home Vesti Frikomove reklamne poruke usijale društvene mreže: Jao baš je cakan, kako se...

Frikomove reklamne poruke usijale društvene mreže: Jao baš je cakan, kako se lik smeška, prilazim i pitam “KO TI LIŽE SNEŠKA?”

5871
0
SHARE
Sneško

Kampanja koja je nedavno krenula širom Srbije i bilbordi koji pozivaju na akciju lizanja postali su neizbežni na svakom koraku

U poslednje vreme gotovo sve reklamne poruke imaju neku seksualnu konotaciju. Agencije koje smišljaju gotovo da nemaju drugu opciju, ili možda ne žele da se potrude da ih pronađu, jer sve što asocira na seks je siguran pogodak. Te poruke svakako izazivaju reakcije običnih ljudi. Neki su zbog toga besni, a nekima je to i smešno. Poslednji u nizu koji je pao na taj trend je i Frikom. Kada su u pitanju sladoledi onda je seksualna konotacija gotovo neizbežna.

Kampanja koja je nedavno krenula širom Srbije i bilbordi koji pozivaju na akciju lizanja postali su neizbežni na svakom koraku i predmet usijanja društvenih mreža. Nekoliko tih poruka podiglo je na noge celu zemlju i komentari su počeli da pljušte.
“Jao baš je cakan, kako se lik smeška, prilazim i pitam “ko ti liže sneška?”

Postoje pravi i lažni bilbordi. Neko je bio morbidan, pa se igrao sa fotošopom i otišao u totalnu drugu krajnost spominjući skakanje sa Pančevačkog mosta, koji je poznat po tome što se samoubice najviše opredeljuju za njega kada reše da sebi oduzmu život.

Tada je morao da reaguje i Frikom i na Fejsbuku postavi kako zapravo glasi reklama.

To je inspirisalo dokone ljude, pa je krenula lavina lascivih poruka u kojima traže od Frikoma da ih plati za besplatne citate, a mi vam prenosimo one najzanimljivije…