Home Žena Flertujte, ali s oprezom: Ovo su 4 tipa muškaraca koje želite da...

Flertujte, ali s oprezom: Ovo su 4 tipa muškaraca koje želite da izbegnete po svaku cenu

1644
0
SHARE

Obratite pažnju na to šta vam govori i kojim tonom vam govori

Koliko god žene volele da flertuju, postoje neki momci koje bi u toj akciji trebalo da se izbegnu. U želji da vas udaljimo od dosadnjakovića i uštedimo vaše dragoceno vreme, predstavljamo vam 4 tipa frajera sa kojima smo sigurni da ne želite da se petljate (čak ni kada vam je potrebna uteha za raskid).

Večito emocionalno nedostupan

Svaka od nas ih poznaje bar nekoliko. Neuhvatljivi. Nezavisni. Nespremni za bilo šta ozbiljnije od prijateljstva sa povlasticama. On vas je na samom početku upozorio da on baš i nije tip za ozbiljne veze. Niste mogli da mu odolite, pa ste svejedno završili zajedno. Ipak, iako ste već prilično dugo zajedno, ne primećujete emocionalni angažman sa njegove strane. Što je u jednu ruku u redu budući da vas je upozorio da to od njega ni ne očekujete. Ali ako ste vi ta koja je nezadovoljna takvim odnosom, vreme je da pronađete nekoga ko će vam pokloniti svoje srce.

Brazilska depilacija i njene tajne: Koliko dugo bez seksanja posle nje

Buntovnik bez razloga koga treba izbegavati sa razlogom

Shvatamo da mnogi momci žele da ostave utisak zločestog, buntovnog dečka, iako zapravo nisu takvi. Oni samo znaju na šta devojke padaju i to debelo koriste. To je u redu, ako su istinski dobri. Problem je u onima koji su skroz bezosećajni, apatični, zločesti i buntovni. Oni koji izazivaju sve moguće neprilike iz čiste dosade ili zlobe. Odustanite od takve nezrelosti!

Zakleti antifeminist koji traga za “pravom ženom”

Onaj koji zapoveda da mu napravite sendvič i donesete pivo i konstatuje kako je ženama mesto u kuhinji ili nešto slično, dok u njegovom glasu evidentno nema ni trunke humora, definitivno je muškarac kojeg bi trebalo izbegavati. Od ovakvih primeraka bežite koliko vas noge nose. Osim ako vam borba za emancipaciju ne znači apsolutno ništa! I ako se i sami slažete sa njim!

Samo oprezno: Ovo su mitovi o kondomima u koje i dalje verujete

Frajer sa nula posto inicijative

Imate osećaj da ste vi ta koja konstantno juri njega, umesto da se pronalazite na pola puta. Vi ste ta koja uvek zove njega, stvara planove, razrađuje logistiku, prilagođava se njegovim preferencijama i potrebama, a on je onaj koji se smeška i čeka – čeka da vi i svi ostali učinite sve za njega. I to se nikad neće promeniti.

(Foto: Pixabay, Izvor: cosmopolitan.rs)