Home Horoskop FBI horoskop za kriminalce: Bežite od ovog znaka, on je najopasniji!

FBI horoskop za kriminalce: Bežite od ovog znaka, on je najopasniji!

15325
0
SHARE

Bik
Po učestalosti zločina, bikovi su drugi znak sa najviše kriminalnih sklonosti. Obično su upleteni u poslove iz kojih mogu materijalno da profitiraju, bilo da je reč o pranju novca ili krađi luksuznih predmeta. Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni, a svojim dobicima se nigde neće hvaliti. Otkriju li ih, skrušeno će se pokajati u nadi da će dobiti milost uz reči “naprosto nisam mogao da odolim prilici”.

Strelac
Strelci se dobro kotiraju na lestvici uhvaćenih kriminalaca – treći su najbrojniji zločinci. Najčešće se bave raznim prevarama, a učestvuju i u pljačkama i vrlo su vešti lopovi. Zanimljiv je podatak i da strelci vrlo retko povrede svoje žrtve, što je pokazatelj da u kriminalu učestvuju isključivo radi finansijske koristi, ili čak i nužde.

Škorpija
Uprkos tome što su na lošem glasu zbog svog temperamenta, škorpije su tek deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. Ipak, pogleda li se presek serijskih ubica i psihopata – njih je najviše među škorpijama. Oni u kriminalne radnje ulaze bez milosti, što ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povređena sujeta.

Rak
Prema statistici FBI, najviše kriminalaca je rođeno upravo u ovom znaku. Skloni su nasilnim delima u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je reč o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama. Budući da teško kontrolišu temperament, rakovi su prvi koji će ubiti svog šefa zbog otkaza. Nakon što su uhvaćeni, deluju izgubljeno, mada i dalje smatraju da su njihove žrtve to “zaslužile”.

(Foto: Pixabay)