Home Horoskop FBI horoskop za kriminalce: Bežite od ovog znaka, on je najopasniji!

FBI horoskop za kriminalce: Bežite od ovog znaka, on je najopasniji!

15252
0
SHARE

Saznajte ko se uvek izvuče, a ko je brz na obaraču

Verovali ili ne, ali FBI posebno obraća pažnju na horoskopske znake prilikom skeniranja profila potencijalnih kriminalaca. Američka služba koja brine za bezbednost u zemlji ništa ne prepušta slučaju, te je napravila listu zodijaka koji su najsumnjiviji i najopasniji, pa na osnovu toga znaju s kime imaju posla.

Blizanci
Pripadnici ovog znaka su vragolasti u svakodnevnom životu, ali po statistici FBI pri samom su dnu po broju uhvaćenih. Ako se bave kriminalom, najčešće je reč o raznim kombinacijama i prevarama, a oni nisu tipovi koji hodaju sa pištoljem i prete ljudima, već su njihovo oružje lažna obećanja. Budu li otkriveni, svim silama pokušavaju da se izvuku – odavanjem imena drugih učesnika ili bilo čime za šta smatraju da im može pomoći. Ne treba da čudi ni ako tada lažu.

Vodolija
Originalne i domišljate vodolije i nisu neki veliki zločinci, po FBI statistici se nalaze tek na 11. mestu. Ipak, što se tiče kriminalnih radnji najveće su šanse da će postati hakeri, “gurui” ili voditelji sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobijati moć. Na zločin ih često podstakne i želja za osvetom.

Lav
Među pripadnicima vatrenih znakova, lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama. Ipak, uključe li se u njih, to će biti veoma razrađeno, logično i sa predumišljajem. Zbog toga su lavovi kao zločinci vrlo opasni i hladnokrvni. Oni se neće upuštati u sitne prekršaje, poput krađa, već ako rizikuju svoju slobodu – to rade zbog velike dobiti ili slave.

Vaga
U poređenju sa drugim vazdušnim znacima, vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih nameštanja, a specijalnost im je privredni kriminal. Vrlo su promišljeni i lako barataju sa svojim saradnicima, ljudima kojima oni daju mito ili ga od njih primaju. Imaju veze gotovo svuda, a čak i ako ih otkriju, dosta često se izvuku.