Home Vesti Crédit Agricole podržava francusku kulturu i poslovnu ekspertizu

Crédit Agricole podržava francusku kulturu i poslovnu ekspertizu

337
0
SHARE

Francuska nedelja se već tradicionalno održava u Beogradu, tokom meseca novembra, u nedelji dočeka mladog francuskog vina Beaujolais Nouveau

Crédit Agricole banka Srbija podržava Francusku nedelju koja se održava u Beogradu od 15. do 22. novembra 2018. godine u organizaciji Francusko-Srpske Privredne Komore. Kao predstavnik francuske ekonomije u Srbiji i član Francusko-Srpske Privredne Komore, Crédit Agricole banka učestvuje u brojnim događajima koji imaju za cilj promociju francusko-srpskih ekonomskih, istorijskih i kulturnih veza.

Francuska nedelja pod sloganom „Digitalne uspomene“ će danas biti svečano otvorena uz doček mladog francuskog vina Beaujolais nouveau i mini sajam francuskih proizvoda. Svi koji traže posao imaće mogućnost da pogledaju ponudu poslova na Virtuelnom sajmu zapošljavanja i konkurišu online za odabrane pozcije. Sajam će trajati od 15. do 22. novembra na kome će, pored ostlih francuskih kompanija, i Crédit Agricole banka predstaviti svoju ponudu slobodnih radnih mesta i biti dostupna za razgovor sa  kandidatima putem aplikacije za chat.

Francuska nedelja se već tradicionalno održava u Beogradu, tokom meseca novembra, u nedelji dočeka mladog francuskog vina Beaujolais Nouveau (treći četvrtak u novembru) širom Francuske.

Crédit Agricole banka Srbija poziva sve zainteresovane da se uključe u događaje organizovane povodom Francuske nedelje i osete deo francuskog duha i šarma širom Beograda.