Home Showbiz BRAK NATAŠE I LUKE OD POČETKA JE BIO OSUĐEN NA PROPAST: Evo...

BRAK NATAŠE I LUKE OD POČETKA JE BIO OSUĐEN NA PROPAST: Evo i zbog čega!

5626
0
SHARE
Foto: Instagram

Kada se Nataša Bekvalac udavala za Luku Lazukića u septembru prošle godine, astrolog Vladimir Vlajić dao je prognoze koje su se ovih dana u većoj meri i ostvarile.

Astrolog Vladimir Vlajić je u tekstu za portal “Žena” najavio rođenje Natašine ćerke, a evo šta sada kaže o datumu venčanja koji su odabrali i zašto je on možda bio poguban.

Položaj Meseca je uvek vrlo bitan, u ovom slučaju pravi napet aspekt prema Veneri i naglašava dosta prilagođavanja za oboje. Nataši je potrebna stalna pažnja. Luka će joj to i pružiti na početku. Ostvariće većinu njenih želja. Međutim, od proleća 2018 godine kod njega jača potreba da se posveti poslu. Povoljne okolnosti su mu vezane za poslove sa prijateljima pa će tokom 2019 godine bitno uvećati svoje bogatstvo. Potreban im je racionalniji odnos.

Mesec takođe naglašava da ne bi trebali da putuju u zemlje gde žive obojeni ljudi – aspekt svađa i problema je naglašen. Uticaj drugih na njihov odnos je jak pa zbog toga Nataša od početka želi to da isključi i skloni se na neko izolovanije mesto. Ali nije ona tip koji će dugo moći da izdrži bez javnosti.

Dance to express not to impress❤

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

Naglašen Uran donosi nepredviđene okolnosti i neprijatna iznenađenja. Ovo se naglašava i u njenoj solarnoj karti (godišnji horoskop). Vrlo je verovatno da će se i nešto ranije poroditi.

Jupiter kao planeta velike sreće u karti venčanja nije najbolje postavljen tako da nema šta da “izvadi stvar”. Naglašena je muška energija i dominantan položaj Luke, što nije ni čudno sobzirom da je Lav.

Nisu odabrali najbolji momenat za ulazak u brak. Nataši bi svakako bilo bolje da ga ne potpisuje u slučaju da želi trajnost u odnosu. Luka je tradicionalan i tvrdoglav pa je na tome insistirao.

(Izvor: Blic)