Home Vesti Bivši pilot CIA priznao da nijedan Boing 767 nije udario u Bliznakinje:...

Bivši pilot CIA priznao da nijedan Boing 767 nije udario u Bliznakinje: Putin ide korak više i nudi satelitske fotografije kao dokaz

2786
0
SHARE

Zvanična priča o tome da su dva aviona oborila kule je “fizički nemoguća“

Pošto je ruski predsednik Vladimir Putin prošle godine naveo da će objaviti satelitske fotografije koje dokazuju da su Kule uništene “kontrolisanom eksplozijom”, izgleda da će doći do opovrgavanja zvaničnog izveštaja Komisije za 11. septembar.

Bivši pilot CIA, Džon Lir, potpisao je priznanje da Kule bliznakinje nisu oborene tako što su avioni udarili u njih. Prema njegovom mišljenju, zvanična priča o tome da su dva aviona oborila kule je “fizički nemoguća“.

Tri najluđe ideje CIA: Film za odrasle, mačka sa prisluškivačem, školjka koja eksplodira

Pismeno priznanje je ozbiljna pravna stvar i važi za pravnu istinu ukoliko se ne pobije. Sada protivnici Lirove teorije moraju predstaviti svoje dokaze ako žele da pobiju njegovu izjavu.

Ukoliko to ne učine, vlada SAD će morati da prizna da zvaničan izveštaj Komisije za 11. septembar nije bio istinit. Morate uzeti u obzir da DŽon Lir nije bilo koji pilot.

CIA
On je unuk osnivača Lirdžeta, Bila Lira. Penzionisani je vazdušni kapetan i bivši pilot CIA koji je upravljao više od 100 različitih aviona tokom 40 godina aktivnog letenja. On ima više pilotskih sertifikata nego bilo koji drugi sertifikovani pilot. On je leteo u Aziji, Africi, istočnoj Evropi i na Bliskom istoku.
da avioni nisu srušili kule bliznakinje, onda je to sigurno tako. Evo šta je on napisao i potpisao u svom pismenom priznanju:

Džejms Bond je bio Srbin: Srpski dvostruki agent inspiracija za stvaranje 007

– Nijedan Boing 767 nije udario u Bliznakinje kao što vlasti i mediji lažno tvrde. Takav sudar je fizički nemoguć iz nekoliko razloga. U slučaju pravog udara, avion bi počeo da se okreće kada bi njegov prednji deo udario u čelične stubove kule. Zatim bi došlo do odvajanja vertikalnog i horizontalnog repa aviona i njihovog padanja na zemlju. Motor aviona bi zadržao svoj oblik prilikom udara i bio bi pronađen među ostacima srušene kule.
(Izvor: Pravda)