Home Vesti Bila sam sigurna da nam je brak savršen, a onda sam slučajno...

Bila sam sigurna da nam je brak savršen, a onda sam slučajno pronašla poruke…

1431
0
SHARE

Prevara boli, ali izdaja i bol su još veći kada je žena sa kojom vas je prevario vaša najbolja prijateljica

Ova žena je to iskusila na svojoj koži i rešila da pomoć oko rešavanja problema potraži od kolumnistinje “The Sun”.

U kolumni britanskog tabloida često pišu izneverene žene i razočarane supruge.

Tako je i ova žena, koja je želela da ostane anonimna, prošlog meseca pošto joj se pokvario telefon, pa je pozajmila suprugov, saznala nešto što svakako nije trebalo da zna.

“Bila sam zaglavljena čekajući na železničkoj stanici. Dva voza su otkazana, pa sam tako iz čiste dosade rešila da malo pročeprkam po njegovom telefonu. Našla sam stare poruke koje je razmenjivao sa mojom najboljom drugaricom”, napisala je žena koja je vrlo brzo zatim saznala da su njih dvoje imali “otkačenu vezu na jednu noć” baš na početku njihovog zabavljanja.

“Oboje imamo 28 godina i dve male devojčice. Mislila sam da je naš zajednički život savršen, a sada sam potpuno slomljena. Ne mogu te poruke da izbacim iz glave”, napisala je uz napominjanje da razmišlja da ga ostavi i sa decom promeni svoj život iz korena.

Kaže da je njena slika o njihovom životu kompletno promenjena, a nema snage da razgovara iskreno sa mužem, muči se i pati.

Najviše je boli izdaja prijateljice i da ne veruje da će imati snage da nastavi dalje.

Terapeut ovog magazina posavetovao je ipak da ne odbacuje ceo svoj život zbog jedne nepromišljene noći koja nije ostavila posledice na njen odnos sa suprugom.

(Pixabay)