Home Horoskop Bežite od njega što dalje: Horoskopski znak koga ozbiljna veza ne zanima,...

Bežite od njega što dalje: Horoskopski znak koga ozbiljna veza ne zanima, voli da flertuje, vara i da bude u centru pažnje

5269
0
SHARE
Ako se pitate da li je vaš partner emotivno zrela osoba, onda je ovaj članak način da saznate!

Budite na oprezu!

Ne vole da se osećaju vezano i povući će se ako osete da ih neko guši. S obzirom na to da im je vreme izuzetno važno, mogu izbegavati vezivanje iz straha da će napraviti pogrešnu odluku zbog koje će izgubiti dragoceno vreme. Skloni su flertovanju i prevarama, jer im se stalno potrebno dokazivanje i obožavanje drugih ljudi da bi dizali svoj ego. Niko ne bi rekao, ali u pitanju su Blizanci.

U vezi žele samo najbolje jer je to ono što sami nude. U naletu besa po kući će leteti stvari, ali će se nakon ove teatralne predstave izviniti i počistiti sav nered – kao da se ništa nije desilo. Vole kada su u centru pažnje i vrlo često previše vrednuju površne stvari. Vrlo često se ne udubljuju previše i zbog toga se može desiti da pogrešno procene nekoga ili određenu situaciju.

Ovo je verovatno ujedno i najveća mana Blizanaca. Ponekada ćete morati da potrošite sate kako biste ih naterali da promene mišljenje jer mogu doneti pogrešan zaključak za jako kratko vreme. Raspoloženje im se može menjati kako vetar dune i stalno preispituju svoje odluke, pod uslovom da su uopšte uspeli da je donesu. Stalno se preispituju i mogu biti velike cepidlake. Zbog ovih osobina Blizanci su skloni anksioznosti.

(Foto: Pixabay)