Home Vesti Bekamov ,,dvojnik” žali zbog operacija: Trebalo mi je predugo da shvatim…

Bekamov ,,dvojnik” žali zbog operacija: Trebalo mi je predugo da shvatim…

636
0
SHARE

Džek Džonson, popularni ,,Bekamov dvojnik”, shvatio je da mu život propada i da ga je želja da izgleda poput svog idola stajala živaca

Sad želi pomoći mladima koji se takođe žele operisati…

Britanac po imenu Džek Džonson potrošio je ,,brdo para” kako bi izgledao poput Dejvida Bekama? Čini se da je konačno shvatio da je dosta s plastičnim operacijama.

Naime, Džonson (21) je potrošio 20 hiljada funti (više od 2 i po miliona dinara) na silne plastične operacije, s tim da godišnje dobija 15 hiljada funti socijalne pomoći. Čvrsto je odlučio da prihvati svoj trenutni izgled i prestane s ,,uništavanjem sopstvenog tela”, piše ,,Dejli Mejl”.

 

Trebalo mi je predugo da shvatim

-Svako od nas je samo svoja osoba i tako treba da se ponaša. Moramo biti svoji, a ne pokušavati izgledati poput naših idola. Meni je trebalo predugo da to shvatim, iskreno je rekao Džek, koji je novac od socijalne pomoći trošio na razne tretmane iz razloga jer je ,,sjajan”.

– Nema osobe koja može reći da je Bekam ružan. Ja uopšte ni ne pratim fudbal, već samo želim izgledati poput Beksa, govorio je svojevremeno. On se podvrgnuo zahvatima poput umetanja implantata u usta i obraze, želudačnom baj-pasu i zatezanju lica.

No, otkrio je i drugu stranu priče, onu mračnu.

 

‘Bio sam na ivici…’
– Bio sam na ivici. Opsednutost sopstvenim izgledom dovela me na korak do samoubistva, ali uspeo sam se izvući zahvaljujući svojoj mentalnoj snazi, psihijatrima i psiholozima. Nisam više hteo tako da živim, jer nisam uspeo da postignem ono što sam želeo. Shvatio sam da ovo više nema smisla i sad želim podstaći omladinu koja slično razmišlja da odustane od toga, nastavio je svoju ispovest Džek.

Svoje izjave iz prošlosti poput: ,,Ako mi se nešto dogodi za 40 godina, biće to moja krivica”, baciće u smeće i okrenuti novu životnu stranicu, kako tvrdi. Za početak je uklonio želudačni baj-pas i implantate za lice.

Na osnovu fotografija zaključite koliko je uspeo u tome da liči na jednu od najvećih ikona stila.

(24sata.hr, twitter)