Home Showbiz Ajs Nigrutin isprozivao Lunu za sve pare: Digla je prostituciju za 20...

Ajs Nigrutin isprozivao Lunu za sve pare: Digla je prostituciju za 20 odsto

1294
0
SHARE
Foto: Printscreen

Ajs Nigrutin učestvovao je u VIP “Velikom Bratu” 2008. godine zajedno sa ostalim poznatim ličnostima, međutim, to je njegovo prvo i, kako kaže, poslednje iskustvo sa rijalitijem.

Iako je i posle “Velikog Brata” imao ponude da ponovo uđe u rijaliti, Nigrutin nikada ni jednu od njih nije prihvatio, a današnje rijalitije i te kako osuđuje.

– Da se ne lažemo, pola zemlje gleda tu svitu elegantnih manje poznatih ličnosti koje vabe svojim dupetima i si*ama. Mi smo tada “Velikog Brata” shvatili kao neki šou gde treba da budemo duhoviti, da iskažemo naš talenat. Ovo danas, tu je humor na poslednjem mestu, tu je smeh kada ti neko kaže: “Je*em ti majku u pi*ku” – rekao je Nigrutin.

Foto: Printscreen TV Pink

Ihaj, što bi brat Vikler kazao: ciganska posla. Imamo jednog propalog pevača za kojeg niko nije čuo sem familije njegove supruge. Sa druge strane ringa imamo modnu blogerku i ćerku top romske zajednice Đogani. Kako drugačije to može da izgleda? Pa to se dešavalo u Marinkovoj Bari pre 20 godina, a sad su ekranizovali na televizoru. Ona tamo se nešto džara po pič*i, miriše njegovu bulju, on joj liže prste na nogama. Kažem ja, odeš, platiš kod Plavog mosta, sve te radnje rade za 20 eura.

(Izvor: SrbijaDanas)